Takaisin

Verkoston blogi

Tapahtuma 22.11.2022: Työkykyjohtamisen Myytinmurtajat

5.10.2022


Työkykyjohtamisen Myytinmurtajat
Puretaan työkykyjohtaminen palasiksi – case Vincit ja Heltti
Tiistai 22.11.2022 klo 13.00 – 14.30

Työkykyjohtaminen on monesti hiukan epämääräinen ja vaikeasti hahmotettava kokonaisuus. Monesti tuntuu vaikealta valita mistä suunnasta ja näkökulmasta työkykyjohtamiseen pitäisi tarttua. Kuitenkin jokaisella työpaikalla tehdään joka päivä työkykyjohtamista. Ja monessa työpaikassa sitä tehdään jo todella hyvin. Mitä kaikkea työkykyjohtaminen oikeastaan kattaa? Mikä on kenenkin rooli? Mistä saada syötteitä, jotta tehdään oikeita asioita? Ja mistä tietää mennäänkö oikeaan suuntaan?

Mielenturvaa-verkoston marraskuun tapahtumassa palastellaan ja konkretisoidaan työkykyjohtamisen kokonaisuutta kahden päivittäin työkykyjohtamisen koukeroita oikovan asiantuntijan kanssa. Vincitin Work Ability & Well-being Manager Pirja Aarnio sekä työuupumusaktivisti, työkykyjohtamisen asiantuntija ja työterveyspsykologi Tanja Lappi auttavat sinua esimerkkien avulla hahmottamaan työkykyjohtamisen kokonaisuutta. Tapahtumassa sinulla on mahdollisuus sparrata ja keskustella pienryhmissä Pirjan, Tanjan ja muiden osallistujien kanssa työkykyjohtamisen arjen organisoinnista, kysyä ja jakaa parhaita käytäntöjä.

Tapahtuma:
13.00 – 13.45 Alustus: Miten Vincit ja Heltti johtavat työkykyä yhdessä
13.45 – 14.10 Vincitin, Heltin ja Kukunorin fasilitoimat pienryhmäkeskustelut
14.10 – 14.25 Keskustelujen purku: havainnot ja parhaat käytännöt jakoon

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Mielenturvaa-verkoston jäsenille ja organisaatioiden avainhenkilöille. Tule tapahtumaan mukaan liittymällä Mielenturvaa-verkoston jäseneksi täältä.