Takaisin

Verkoston blogi

Tapahtuma 27.2.2024: Ristiriitaisista odotuksista toimiviin johtamiskohtaamisiin

12.2.2024

Mielenturvan helmikuun kuukausitapahtumassa poraudumme johtamiseen liittyviin ristiriitaisiin odotuksiin ja niiden ratkaisun avaimiin. Tunnistamme johtamisen paradokseja ja pohdimme ratkaisuja siihen, miten johtamiskohtaamisista saadaan toimivampia. Erilaiset työ- ja johtamisorientaatiot ja kompleksinen työelämä haastavat niin työn tuottavuutta kuin hyvinvointia. Juuri työorientaatioiden vastavuoroisen tunnistamisen kautta löytyy kuitenkin välineitä paremmille johtamiskohtaamisille – ja tätä kautta tulokselliselle ja hyvinvoivalle yhteisölle.

Puheenvuorossaan Annastiina esittää näkemyksiä myös keväällä ilmestyvän tutkimusperustaisen kirjan pohjalta (Mäki & Mäki: Kohti toimivia johtamiskohtaamisia – Opas työorientaatioiden tunnistamiseen).

Annastiina Mäki on organisaatiokehittäjä ja johtajuustutkija. Hän toimii Psyconillla johtavana konsulttina sparraten johtajia ja organisaatioita erityisesti johtamiskulttuurin ja -käytäntöjen kehittämisessä. Erityisinä intresseinä mm. osallisuuden ja itseohjautuvuuden johtaminen, johtamispuheen vaikuttavuus sekä johtajuus kompleksisissa työympäristöissä. Annastiina on koulutukseltaan filosofian tohtori ja kasvatustieteiden lisensiaatti. Hän on väitellyt johtajuuskulttuurin kehittämisestä.

Tapahtuma on maksuton ja se on tarkoitettu kaikille Mielenturvaa-verkoston jäsenille, joille olemme jo kutsun lähettäneet. Tule tapahtumaan mukaan liittymällä Mielenturvaa-verkoston jäseneksi .
Edellinen3/34