Takaisin

Verkoston blogi

Tapahtuma: 7.5.2024 Nuorten naisten työhyvinvointi-Työnimuun!-hanke-Työpaja työnantajille

13.5.2024

Mielenturvaa-verkosto mahdollisti 7.5. työpajan, jossa pureuduttiin verkostossa nousseeseen keskeiseen teemaan eli nuorten naisten jaksamiseen työuran alussa.

Merkityksellisyys ja mahdollisuudet – miten tukea uransa alkuvaiheessa olevia naisia työhyvinvoinnin vahvistamiseksi?

Tervetuloa Työnimuun! -hankkeen<https://www.mariaakatemia.fi/toiminta/kehittamishankkeet/tyonimuun-tukea-nuorten-naisten-tyohonintegroitumiseen/> fasilitoimaan työpajaan, jossa pääset keskustelemaan ja jakamaan ajatuksia nuorten naisten työhyvinvoinnista ja työssä uupumisen ehkäisyn teemoista.

Kutsumme osallistumaan juuri Sinut, jos työnkuvassasi tulee näkyväksi uransa alkuvaiheessa olevien nuorten naisten työssä jaksamisen haasteita ja nousee tarve saada keinoja heidän tukemiseensa. Toki ehdottomasti myös kaikki muut tavalla tai toisella asiasta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Työpajassa saat kuulla nuorten naisten kokemuksia heille merkityksellisistä työhyvinvoinnin tekijöistä. Kerromme, millaista tietoa työnimuun! -hankkeessa on saatu nuorten naisten työelämäkokemuksista ja -ajatuksista sekä miten hanke voisi tukea teidän työyhteisönne nuoria naisia.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Mielenturvaa-verkoston jäsenille ja organisaatioiden avaintoimijoille. Tule tapahtumaan mukaan liittymällä Mielenturvaa-verkoston jäseneksi täältä.