Takaisin

Verkoston blogi

Tapahtuma 14.2.2023: Merkittävää toimintaa Mielenturvaa-verkostossa!

5.12.2022


Merkittävää toimintaa Mielenturvaa-verkostossa!
Mielenturvaa-tapahtuma 14.2.2023 klo 13.00 – 15.00

Tervetuloa rakentamaan Mielenturvaa-verkoston merkitystä yhdessä. Alustamassa Mielenturvaa-verkoston perustaja Kirsi Piha Ellun Kanoista. Muotoillaan Mielenturvaa-verkoston rooleja, jotta voimme rakentaa paremmin mielenterveyttä suomalaisilla työpaikoilla.

Kukunorin ja Ellun Kanojen järjestämässä tapahtumassa koostamme yhdessä ymmärrystä siitä, mitä Mielenturvaa muutosagentit tekevät, mikä on viestijöiden ja yhteyshenkilöiden roolit. Samalla kirkastamme Mielenturvaa-verkoston ohjausryhmän ja fasilitaattoritiimin tehtäviä. Minkälaisia ideoita meillä on Mielenturvaa-verkoston toiminnan kehittämiselle vuodelle 2023 ja eteenpäin? Mikä on yhteinen merkityksemme?

Etätapahtuma on tarkoitettu kaikille Mielenturvaa-verkoston avainhenkilöille, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Tule mukaan tapahtumaan liittymällä mukaan Mielenturvaa-verkostoon.

Alustava aikataulu:

Klo 13.00 Tapahtuman avaus: Markus Raivio, Kukunori
Klo 13.05 Mielenturvaa-verkoston merkityksen rakentaminen yhdessä – Kirsi Piha, Ellun Kanat
Klo 13.30 Pienryhmätyöskentely: Mikä on Mielenturvaa-verkoston merkitys minulle ja organisaatiolleni?
Klo 13.50 Purku
Klo 14.00 Mielenturvaa-verkoston tarpeet. Ennakkokyselyn tulokset raportista työkaluksi – verkoston jäsenten toiveiden mukaista vuorovaikutteista toimintaa. Soilikki Viljanen
Klo 14.15 Pienryhmätyöskentely: Mitkä ovat Mielenturvaa-verkoston jäsenten roolit ja tehtävät?
Klo 14.35 Purku
Klo 14.50 Miten tästä eteenpäin?
Klo 15.00 Tilaisuus päättyy

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Mielenturvaa-verkoston jäsenille ja organisaatioiden avaintoimijoille. Tule tapahtumaan mukaan liittymällä Mielenturvaa-verkoston jäseneksi täältä.