Takaisin

Verkoston blogi

Tapahtuma 14.3.2023: Arvostus työelämässä

9.1.2023


Arvostus työelämässä
Mielenturvaa-tapahtuma 14.3.2023 klo 13.00 – 14.30

Arvostus on keskeinen työhyvinvointiin ja suoriutumiseen vaikuttava tekijä: se auttaa työntekijöitä tuntemaan olonsa merkityksellisiksi ja tärkeäksi työssään. Arvostuksen osoittaminen ei vaadi suuria ja kalliita tekoja, vaan rakentuu pienistä konkreettisista asioista. Tervetuloa Mehiläisen ja Mielenturvaa-verkoston tuottamaan etätapahtumaan!
 
Mehiläisen johtavan organisaatiopsykologi Pekka Töllin puheenvuorossa kuulet mm.
 
– Miksi arvostuksen kokeminen työssä tärkeää? Miten se vaikuttaa esim. työmotivaatioon, työtyytyväisyyteen ja sitoutumiseen?
– Millä keinoilla voi osoittaa arvostusta työyhteisössä, miten voi auttaa ihmisiä kokemaan arvostusta?
– Mikä on esihenkilön ja työntekijöiden rooli arvostuksen ja huomion osoittamisessa työpaikalla?
– Millainen merkitys arvostuksen vastaanottamisella on?
– Miten voi edistää arvostavaa ilmapiiriä työpaikalla?
 
Tapahtuman alustajana toimii Pekka Tölli, johtava organisaatiopsykologi, PsM, KTM, business coach.
 
Pekka Tölli on Mehiläisen johtava organisaatiopsykologi, jonka intohimona on auttaa yksilöitä, tiimejä ja organisaatioita voimaan hyvin ja parantamaan suoriutumistaan. Pekka pyrkii kohtaamaan ihmiset lämpimästi ja arvostaen, siten että jokainen voi työskennellä turvallisesti ja tarkoituksenmukaisesti kohti yhteisiä tavoitteita. Työssään organisaatiopsykologina Pekka hyödyntää myös aiempaa 15 vuoden työkokemustaan liike-elämästä ja strategiakonsultoinnista.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille Mielenturvaa-verkoston jäsenille ja organisaatioiden avaintoimijoille. Tule tapahtumaan mukaan liittymällä Mielenturvaa-verkoston jäseneksi täältä.